Sülümenli Belediyesi alt yapısını kuruyor. Kasabanın genç ve yetenekli çoçuklarını spora yönlendiren Belediye Başkanı hem Sülümenli spor adına büyük bir adım atmış olup hemde genç yetenekleri spora kazandırıyor. Başkan İbrahim EROĞUL un büyük katkıları sonucu Kasabamızın genç yetenekleri İl şampiyonası turnuvalarında  iyi bir dereceye sahip ama genç yetenekeler hedefimiz birinci olmak bu yoldada elimizden geleni yapacağız dediler.

Genç oyuncular'' hem maddi hemde manevi olarak bizi yanlız bırakmayan bizi buralara kadar getiren en büyük destekcimiz olan   Belediye Başkanı İbrahim EROĞUL una desteginden dolayı  teşekkür ettiler''. Bu kupayı  önce Sülümenli Kasabası ve Belediye Başkanı İbrahim EROĞUL için kazanacağız diyerek tam bir azimle çalışmalara devam ediyorlar.