Afyon Karahisar Vali yardımcısı Erhan GÜNAY Sülümenli Belediyesi ve Sülümenli İsmet Atilla orta okulunu ziyarette bulundu. Vali GÜNAY ın yapmış olduğu ziyarette keyifli anlar yaşandı Vali GÜNAY ilk olarak İsmet Atilla orta okulunda öğrencilerle vakit geçirdi öğrencilerin isteklerini dinleyip öğrencilere  tavsiyelerde bulundu. Orta okul ziyaretinin ardından Belediye Başkanı İbrahim EROĞUL  Belediye binasında Vali GÜNAYa yöresel yemeklerimizden ikramda bulundu. Güzel ve keyifli bir yemeğin ardından Belediye Başkanı İbrahim EROĞUL Vali yardımsı Erhan GÜNAY ile birlikte Kasabanın geleceği hakkında kısa bir görüşme yaptılar.

Vali yardımcısı Erhan GÜNAY Belediye Başkanı İbrahim EROĞUL una ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.