İşkur ile yapılmış olup personel alma çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı İşkur ile yaptığı görüşmeler sonucu

Kasabamızdan beş vatandaşımızı işe almıştı. Bunun üzerine Belediye Başkanı İbrahim EROĞUL ''Kasabada daha çok vatandaşımın iş sahibi olmasını istiyorum bu nedenlede İşkur ile uzun görüşmelerim sonucu Kasabamızdan beş Vatandaşımızı daha işe alacagını'' söyledi. İbrahim EROĞUL unun bu çalışmaları sonucu Kasabamız halkından toplam işe girmiş olan 10 kişi Başkan İbrahim EROĞUL una çok teşekkur ettiler. Başkan  EROĞUL Allahın izniyle bir yola çıktım bu yolda da tüm Kasaba halkına elimden ve mevkimin sağladığı tüm iş olanaklarını sunmaya hazırım sözleriyle güven tazeledi.

Sonradan işe alınan 5 personel 23-03-2015 tarihinde iş başı yapaçak.